Nästa nummer

Stora VapenGuiden 2021 kommer ut i augusti och innehåller som alltid massor av fakta om alla jakt-, sport- och luftvapen, sikten och all ammunition som säljs i Sverige.

Otroligt nog så växer utbudet av vapen och tillbehör fortfarande. I Stora VapenGuiden 2021 finner du allt om sammanlagt 1 500 vapen, 679 sikten, 94 ljuddämpare, samt mer än 2 500 olika typer av ammunition!

Normalt sett reser vi ju till världens stora vapenmässor för att fånga upp de senaste nyheterna, men i år är alla mässor inställda. Istället har vi deltagit i en rad digitala pressträffar och på så sätt fångat upp massor av intressanta nyheter.

Vi har också lyckats hålla igång vår testverksamhet. Våra experter har granskat jaktvapen från Benelli och Sako, handvapen från Beretta, Browning och ZEV, målskyttegevär från CMMG samt luftvapen från FX.

Vi har också lagt ner mycket tid på att titta närmare på de allt vanligare avancerade elektroniska siktena. På ammunitionssidan har vi gjort provskjutningar i gelatin med 9,3×62 samt granskat nya vildsvinspatronen 450 Bushmaster.

Du beställer Stora VapenGuiden genom att klicka på ”Butik” högst upp på sidan.